Essentiel opent 3 winkels in Nederland in 2018

, 11 december 2017 09:52 |

Gerelateerde berichten

Het Belgische vrouwenmodemerk Essentiel opent in 2018 drie nieuwe winkels in Nederland: in Utrecht, Rotterdam en Maastricht. Daarmee komt het totale aantal winkels in Nederland op zeven.

Essentiel is flink aan het uitbreiden in Nederland. Na twee winkelopeningen in Amsterdam in 2016 en twee winkelopeningen in 2017 (in Haarlem en ’s Hertogenbosch) staan er voor 2018 drie nieuwe winkels in Nederland op de planning.

Utrecht

In februari 2018 moeten de deuren openen van een Essentiel-winkel in Utrecht, die gericht is op vrouwen. De winkel komt op de Choorstraat en heeft een oppervlakte van 80 vierkante meter.

Rotterdam

Diezelfde maand staat er ook een winkelopening gepland in Rotterdam, aan de Meent. Hier heeft het merk 160 vierkante meter tot zijn beschikking. Ook deze winkel verkoopt alleen de vrouwenmodecollectie.

Maastricht

In het najaar van 2018 gaat Essentiel een winkel in Maastricht openen. Meer details worden nog niet bekend gemaakt, behalve dat de winkel in hartje Maastricht komt.

 

Tot nu toe verkoopt alleen de Essentiel-winkel in de Utrechtsestraat in Amsterdam  de vrouwen- én mannenmodecollectie van het merk. De andere winkels in Nederland richten zich alleen op vrouwen.

 

Naast de eigen winkels heeft Essentiel 70 verkooppunten in Nederland, waaronder Van Dijk, Voorwinden, Het Bonte Schaep en Van Dort Mode. Daarnaast wordt Essentiel sinds kort verkocht bij vier winkels van Hudson’s Bay. Van 7 februari tot 10 maart komt er een Essentiel x Peanuts corner bij Hudson’s Bay in Amsterdam en Rotterdam.

 

Essentiel begon in 1999 als een basic T-shirt collectie en groeide in enkele jaren uit tot een kleurrijke totaalcollectie voor mannen en vrouwen, die bekend staat om het gebruik van prints en de opvallende kleurencombinaties. Inmiddels wordt het merk in meer dan 40 landen wordt verkocht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.