Dit voorjaar: Heidi Klum for New Balance [foto's]

Amsterdam, 26 maart 2014 15:31 | Tessa Bentvelsen

Topmodel en designer Heidi Klum en het merk New Balance zijn een samenwerking aangegaan voor een ‘actieve lifestyle collectie’. Heidi Klum for New Balance komt dit voorjaar uit in Nederland.

Topmodel Heidi Klum en het sportschoenenmerk New Balance gaan samenwerken om een collectie te creëren voor de sportieve vrouw. “Ik ren werkelijk de hele dag rond”, laat Heidi Klum weten in een persbericht. “Voor de collectie heb ik stukken ontworpen die functioneel zijn, de juiste vormen van de vrouw accentueren en die passen bij de laatste mode. Ik wil graag dat vrouwen er altijd en overal goed uitzien en zich goed voelen, ook als ze zichzelf in het zweet werken.” Voor de kledinglijn is open mesh nylon gecombineerd met traditionele bloemenpatronen. De kleding is niet alleen bedoeld voor een goede workout maar kan ook gedragen worden op een dag met veel activiteiten. Dit voorjaar komt de kledinglijn Heidi Klum for New Balance uit in Nederland en is dan alleen te koop in fysieke winkels en tijdens de Ladies Run en de Marathon van Rotterdam.

New Balance
New Balance is een Amerikaans bedrijf dat al meer dan 75 jaar sportschoenen maakt. Het is een van ’s werelds bekendste sportmerken. 


Heidi Klum for New Balance

Heidi Klum for New Balance2

Heidi Klum for New Balance3

Heidi Klum for New Balance5

Heidi Klum for New Balance6

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.