Cabaretier maakt voorstelling voor V&D-werknemers

AMSTERDAM, 8 maart 2016 12:00 | Rik de Langen

Het begon allemaal toen oud-werknemer Miranda een berichtje naar cabaretier Leon van der Zanden stuurde met de vraag of hij niet wat wilde doen. Inmiddels komen 1700 oud-V&D-ers naar de uitverkochte voorstelling en staan nog twee optredens gepland.

Leon van der Zanden, onder andere bekend van de Comedytrain en bij jonge kinderen wellicht bekend als de Strooipiet bij het Sinterklaasjournaal, trok eerder de aandacht met zijn actie dat je cadeaubonnen van V&D als betaalmiddel voor zijn show in Druten kon gebruiken.


Toen V&D failliet ging, stuurde oud-werknemer Miranda Leenders een berichtje via Facebook naar Van der Zanden met de vraag of hij niet een keer wilde optreden voor de werkloze V&D-werknemers. Van der Zanden reageerde direct enthousiast en vanavond 8 maart treedt hij gratis op voor 1700 oud-V&D-ers in het Parktheater in Eindhoven met een aangepaste show onder de naam: Leons Grote Prijzencircus.


Er is zelf zoveel belangstelling dat er nog twee voorstellingen zijn ingepland. Eentje in het De La Mar-theater in Amsterdam en eentje in schouwburg Odeon in Zwolle.


De theatervoorstelling in het Parktheater in Eindhoven is dinsdagavond live te zien via Omroep Brabant TV en internet.Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.