Binnenkijken bij Tailor&Elbaz in Amsterdam

AMSTERDAM, 6 juni 2016 14:09 | Rosita van der Kwaak

Op donderdag 2 juni opende Tailor&Elbaz een winkel in Oude Spiegelstraat in de Amsterdamse Negen Straatjes. Het is de tweede winkel van het merk, dat ook al een vestiging in Maastricht heeft.

De winkel van Tailor&Elbaz in Amsterdam weerspiegelt de glamourwereld van Maria Tailor, die het merk sinds enkele maanden zonder medeoprichter Tamara Elbaz drijft. Het gebruik van zwart, wit en goud geeft de winkel een internationaal karakter en matcht goed met de glamour in de collectie. In maart opende het label de eerste brandstore in de Stokstraat in Maastricht. De ambitie is om meer eigen winkels in Nederland te openen.

Tailor  Elbaz Amsterdam 3 Tailor  Elbaz Amsterdam 17
 

“Met mijn collectie wil ik een designer look and feel uitstralen die betaalbaar is. Naast de verkoop in meer dan 170 winkels in Nederland en een sterk groeiende online verkoop is de uitbreiding met eigen winkels altijd al één van mijn dromen geweest. Omdat ik het boetiekgevoel wil terugbrengen, heb ik gekozen voor de Negen Straatjes”, zegt ontwerper en oprichter Maria Tailor in een persbericht.

Tailor  Elbaz Amsterdam 15 Tailor  Elbaz Amsterdam 6

Tailor&Elbaz werd vanaf zomer 2015 gelanceerd door Maria Tailor en Tamara Elbaz, die bekend werden door het televisieprogramma Modemeisjes met een missie. Tamara Elbaz was verantwoordelijk voor de PR en marketing en Maria Tailor voor de collectie. In maart werd bekend dat Tamara Elbaz zich wil focussen op haar afslankketen Size Zero en dat Maria Tailor het merk alleen voortzet.

Tailor  Elbaz Amsterdam 5 Tailor  Elbaz Amsterdam

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.