Beste afstudeerstage TMO ontvangt Inretail Award

Amsterdam, 6 oktober 2016 11:52 | Aafje van IJzendoorn

De Inretail Award voor de beste scriptie en afstudeerstage TMO is uitgereikt aan Eline Feenstra, die een scriptie schreef over klanttevredenheid.

Brancheorganisatie Inretail reikte op 30 september tijdens de diploma-uitreiking van TMO Fashion Business School de Inretail Award uit aan de student die de beste afstudeerstage en scriptie had het afgelopen semester. Eline Feenstra liep stage bij Rituals en schreef haar scriptie over klanttevredenheid en –loyaliteit en won dit jaar de Award.

Rituals had behoefte aan een onderzoek naar de mate waarin het imago van de Soulwear-collectie voldeed aan de verwachtingen van de Rituals klant en de mate waarin klantloyaliteit kon worden verhoogd. Edwin Belt van INRetail zegt hierover in een persbericht: “Eline heeft een uitstekend rapport afgeleverd waarin de problematiek zowel intern als extern is geanalyseerd. Haar aanbevelingen zijn van dermate hoog niveau dat ze direct door Rituals worden toegepast.”

Net zoals alle voorgaande jaren krijgt Feestra een inspiratiereis in binnen- en buitenland aangeboden door Inretail, waarin ze zichzelf verder kan ontwikkelen.

De Inretail Award

De Award wordt uitgereikt aan de student die het beste onderzoek heeft verricht voor het stagebedrijf gedurende de stage van zes maanden. De prijs werd uitgereikt tijdens de diploma-uitreiking van de groep TMO studenten die vrijdag 30 september hun diploma ‘Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion’ hebben behaald. Edwin Belt, branchespecialist van Inretail, mocht de prijs overhandigen aan Eline Feenstra. 

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.