Trenddag | Locatie

Trenddag Logo Mei 2019

 

Art Centre in Delft

Het Art Centre Delft is de droom van een kunstenaar en een bouwer. Paula Kouwenhoven en Jeroen van Schie zijn sinds 1999 de initiatoren en eigenaars van Art Centre Delft. De kern van Art Centre Delft is een voormalige boerderij uit de negentiende eeuw, deels gerenoveerd, deels uitgebreid met lichte, ruime vertrekken. Glaspartijen van vloer tot plafond geven het gevoel in een glazen huis te verblijven en een enorm houten terras biedt in alle jaargetijden een fantastisch uitzicht op het mooiste stukje natuur van Midden-Delfland.

De meest natuurlijke vergaderlocatie van de Randstad

Kouwenhoven en Van Schie wilden internationale kunst een mooie plek geven en ruimte bieden voor educatieve projecten. In hun zoektocht zijn zij uiteindelijk beland aan de Rotterdamseweg in Delft. Na een ingrijpende verbouwing hebben zij een vergadercentrum ontwikkeld waar kunst, natuur en gastvrijheid hand in hand gaan. Een plek waar trainingen, evenementen, vergaderingen en coachingsgesprekken tot hun volledige recht komen. Het is een plek waar mensen graag bij elkaar zijn, waar een ieder zich na binnenkomst direct thuis voelt. Daarom de meest natuurlijke vergaderlocatie van de Randstad.

Op 21 mei verzorgt Paula Kouwenhoven van het Art Centre Delft een inleiding. Ook worden er deze dag speciaal voor de bezoekers van de Trenddag twee rondleidingen georganiseerd.

Let op: Reserveer tijdig voor de rondleiding. er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Een plek reserveren kan via het inschrijfformulier

Voor meer informatie over het Art Centre: www.artcentredelft.com.

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 


Locatie

Art Centre
Rotterdamseweg 205
2629 HD Delft

Art Centre Delft Panorama