Kom naar de Trenddag

 


- Ook als eerste weten wanneer de voorverkoop voor de volgende Trenddag begint, zodat je niet achter het net vist? Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven en wees als eerste op de hoogte! -

Laat je inspireren door onder andere Christine Boland, Jan Agelink en Edwin van den Hoek.

Het nieuwe inkoopseizoen voor lente-zomer 2020 is alweer in aantocht. Wil je nu alvast weten wat de belangrijkste trends worden? Kom dan naar de Trenddag op dinsdag 21 mei 2019 in het Art Centre in Delft

Welke maatschappelijke ontwikkelingen moeten we zeker in de gaten houden? Wat zijn de belangrijkste mode-, design-, kleur-, vormen en materiaaltrends die we daardoor gaan zien in de lente en zomer van 2020?

Tijdens de Trenddag van Textilia, Schoenvisie en Bengels word je helemaal bijgepraat en geïnspireerd door onze gewaardeerde trendforecasters Christine Boland en Jan Agelink. Verder is er dit jaar ook een parallelsessie mannenmode met Edwin van den Hoek.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de locatie – het Art Centre in Delft – beter te leren kennen. En we zetten een gesprek op met een panel van specialisten op het gebied van sustainability in de modebranche. Daarover maken we later meer bekend.

 

We zetten een gesprek op met een panel van specialisten op het gebied van sustainability in de modebranche. Daarover maken we later meer bekend.

 

 

 

Kom ook op dinsdag 21 mei 2019 en laat je inspireren. 

 

Dit zijn de sprekers

       Christine

Christine Boland, trendanalist vrouwenmode

Jan Agelink spreker foto 2018

Jan Agelink, trendforecaster footwear

 

Edwin van den Hoek, trendforecaster mannenmode