TOP
Nieuws

Filippa K strijkt neer in de P.C. Hooftstraat. Het Zweedse luxemerk opent een bijzondere conceptuele winkel, die volledig in ijsblauw is uitgevoerd.

Wijtman Sport heeft het faillissement aangevraagd voor een deel van de winkels. Verder: Filippa K en Ralph Lauren openen in de P.C. Hooftstraat, bij de tweede ronde van de Impulsaanpak Winkelgebieden is ruim €18 miljoen uitgekeerd en steeds meer ondernemers stoppen uit zichzelf. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van

De Berlijnse modebeurzen Premium en Seek krijgen een nieuwe thuishaven. Verder ziet het CBS dat het consumentenvertrouwens opnieuw toeneemt en vertrekt designer Jeremy Scott bij Moschino. Dit en meer lees je in het nieuwsoverzicht van 22 maart.

Plus-artikelen

Jamie Faber (37) is oprichter en CEO van vrouwen- en kinderschoenenmerk So Jamie én een van de zes ondernemers die worden gevolgd in de nieuwe realityshow Goud Zuid op SBS6, dat vanaf voorjaar 2023 wordt uitgezonden. Wie is de vrouw achter het bedrijf?

Onder leiding van de nieuwe distributeur Richard Engelander (ex-Gant) gaat het Duitse modemerk Better Rich in Nederland aan de slag. Met kwalitatieve, rijke materialen en tijdloze essentials als belangrijkste trekkers. “Sweats en overshirts die voelen alsof er kasjmier in zit, zachte knitwear: het voelt allemaal zo lekker.”

Lange tijd wilde Fauve Hermans absoluut niet in het familiebedrijf werken. Uiteindelijk trok toch het ondernemerschap en is ze sinds ruim anderhalf jaar de gedreven eigenaar van Mr Vallen in Harmelen.

Afgelopen weekend opende het nieuwe duurzame warenhuis Tomo de deuren in Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. En hoewel de winkel net open is, zijn de plannen nu al groot. Op korte termijn moeten er een tweede winkel en shop-in-shops openen, vertelt mede-oprichter Marjan Haselhoff.