TOP

7 For All Mankind opent winkel in PC Hooftstraat

Het Amerikaanse jeansmerk 7 For All Mankind opent een winkel aan de PC Hooftstraat in Amsterdam. Het gaat om ongeveer 220 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en kelder.

Het openen van winkels is onderdeel van de strategie van 7 For All Mankind. Het Amerikaanse premium jeansmerk wil winkels in alle belangrijke steden in Europa. Twee jaar geleden opende de eerste Europese winkel in Parijs. Inmiddels zijn er winkels in Antwerpen, Londen, Milaan en 4 in Duitsland, waar in de nabije toekomst nóg meer winkelopeningen op de planning staan. De Antwerpse winkel is een samenwerking met Fashion Club 70, importeur in de Benelux.

Megaconcern 

7 For All Mankind werd opgericht in 2000 en is sinds 2007 onderdeel van het megaconcern VF Corporation (ook eigenaar van oa Lee, Wrangler, Nautica, Eastpak). Dit bedrijf wil flink expanderen met het merk en winkels openen. Daarnaast is er geïnvesteerd in de webshop, die sinds deze maand ook een Nederlandse versie heeft, inclusief blog.

Nieuwe directeur

7 For All Mankind stelde deze maand de Belg Theo Van Den Hoff (hiervoor vice president product bij Wrangler) aan als nieuwe directeur voor de region EMEA (waaronder Europa valt), omdat zijn voorganger aan de slag gaat als CEO van Eastpak.