TOP

400.000 downloads voor app Reclamefolder.nl

De app van Reclamefolder.nl is anderhalf jaar na lancering al meer dan 400.000 keer gedownlaod.

De app van Reclamefolder.nl biedt consumenten met een smartphone of tablet toegang tot alle actuele reclamefolders van landelijke en regionale winkels.

Populair
“Reclamefolders met voordeelaanbiedingen blijven populair in Nederland,” zegt Robin Streng van Reclamefolder.nl. “Uit cijfers van marktonderzoekbureau Gfk blijkt dat de helft van alle Nederlanders reclamefolders leest.” Dat verklaart ook de populariteit van de website Reclamefolders.nl. “Onze website heeft meer dan 1,5 miljoen gebruikers per maand die zo’n 6 miljoen keer een reclamefolder bekijken.”

Update
Door de recente update van de app is het onder andere mogelijk om een persoonlijke reclamefolder met favoriete aanbiedingen samen te stellen. Veel producten uit de reclamefolders kunnen nu ook direct besteld worden in de webshop van de aanbieder. De app is geoptimaliseerd voor de hogere schermresolutie van de iPad en is geschikt voor iPhone 5 en iPad mini. Verder is hij voorzien van een volledige integratie met iCloud. iOS-gebruikers profiteren van nieuwe bedieningsgemak, de hogere snelheid en het vernieuwde prikbord.