TOP

23 dagen tentenshow CJ Agencies

Van 9 september tot 1 oktober organiseert CJ Agencies weer hun jaarlijkse tentenshow op camping De Zeven Linden in Baarn. Dit jaar staat de show in het teken van lichtgewicht tenten.

80 modellen van innovatieve en hoogwaardig kwalitatieve merken als The North Face, Black Diamond, Wechsel en Black Stump zullen geshowd worden tijdens de tentenshow. Zo is de Black Stump het Australische alternatief voor de pop-up tent. Een tent die in 3 seconden staat en verkrijgbaar is als 1, 2 of 3 persoons, dubbeldakstent. Verder wordt natuurlijk al het nieuws uit de collecties van de merken Eagle Creek, Bridgedale, Nalgene, Guyot Designs en Cascade Designs voor 2010 geshowd.

 

Naast de vertrouwde merken heeft CJ Agencies er een nieuw kindje bij: Wechsel tenten. Deze lichtgewicht, 2 tot 8 persoons tunneltenten zijn verkrijgbaar in polyester, ribstop nylon en katoen. Ondanks een nieuw merk neemt het agentschap op 1 september afscheid van OASE Outdoors, de holding van de merken Outwell, Easy Camp en Robens.

 

Om de nieuwe collectie tenten van CJ Agencies te bekijken kun je tussen 9 september en 1 oktober dagelijks tussen 09.00 en 13.00 uur of tussen 13.30 en 18.00 uur terecht op camping De Zeven Linden in Baarn. Wil je graag een tent testen? Dan kun je lekker blijven slapen, je hoeft zelf alleen maar te zorgen voor een slaapzak en een matje. Aanmelden voor de overnachting kan via 035-5424200 of info@cjagencies.nl.