TOP

150 meter catwalk in PC Hooftstraat van Grazia en Wella

Op zondag 30 augustus is het weer zover: tijd voor de tweede editie van de Grazia PC Catwalk. Op een catwalk van maar liefst 150 meter lang kan het publiek de nieuwste trends voor komende winter bewonderen.

Vanaf 12 uur staat de PC Hooftstraat komende zondag helemaal in het teken van mode, make-up- en haartrends en accessoires. In de ‘Street Style Boots by Wella Professionals’ kunnen bezoekers zich laten adviseren over de nieuwste haar- en make-uptrends voor de komende winter laten aanmeten. Om 15.30 uur is het tijd voor ‘Passionately Professionals’, een show waarin de bekende schoenenontwerper Jan Jansen in samenwerking met Wella de ‘top & bottom’ wintertrends presenteert. Tijdens de daaropvolgende modeshow van de in het Fashion & Museum District gevestigde winkels kan het winkelend publiek genieten van de 150 meter lange catwalk, waarop ruim 40 modellen zullen paraderen. Dankzij deze enorm lange catwalk is er voor iedereen wel een plekje te vinden om de modellen van dichtbij te kunnen zien, waardoor je ook details van de kleding en accessoires goed kunt zien. Enkele bekende namen die meewerken aan de modeshow, zijn: Linhard, Azzurro, D&G, Tony Cohen, G-Star, Peak Performance, Cosmic Cowboys, Hartman & Hartman, IKKS, Emporio Armani, Oger, Max Mara en Iceberg. Tot slot tonen de stylisten van Grazia hun visie op de nieuwste wintermode.

 

Initiatiefnemer van het mode-event in de PC Hooftstraat is de organisatie Fashion & Museum District. De modemiddag wordt georganiseerd in samenwerking met de modeglossy Grazia. Stylist en BN’er Bastiaan van Schaik tekent voor de algehele styling van het festijn.