Street X Active

Margreet Anches

Redacteur Street X Active

Margreet Anches (1976) werkt sinds jaar en dag als vaste freelancer bij Textilia. De afgelopen jaren heeft ze voor de segmenten mannenmode, vrouwenmode en kindermode geschreven, sinds april 2015 is ze vooral actief als redacteur Street X Active. Margreet bezoekt de belangrijkste beurzen en mode-events, en produceert voor Textilia in print vier grote modespecials per jaar. Ze studeerde journalistiek in Utrecht. Margreet werkt verder voor onder andere Elsevier en kindermodevakblad Bengels.

Laatste nieuws

1

Lois Jeans wil 11 winkels openen Lois Jeans opende in het voorjaar van 2017 een Lois Galería No Uno-winkel in Amsterdam, maar als het aan het denimmerk ligt, blijft het daar niet bij. De onderneming wil elf internationale vestigingen openen binnen drie jaar.

Meer nieuws

Trends

Meer nieuws

Ondernemen

Crowtherplant

6 duurzame labels to watch [street x active] De Dutch Sustainable Fashion Week duurt nog tot 15 oktober, maar eco- en fairtrade merken mogen wat ons betreft veel langer in de kijker staan. Daarom zes duurzame labels – van denim en leer tot tassen en ondergoed – die het bekijken waard zijn.

Meer artikelen