Printen

Wintersportmerk Kjus introduceert een indrukwekkende eerste outdoor en golfcollectie

AMSTERDAM, 19 maart 2012 09:00 | Door de redactie

Toevoegen aan Mijn Textilia

Deze zomer lanceert wintersportmerk Kjus de allereerste outdoorcollectie voor mannen en vrouwen. Het merk brengt tevens een golfcollectie voor vrouwen op de markt.

In 2001 zag de allereerste high-end skilijn van het Noorweegse merk Kjus het daglicht. In de afgelopen 10 jaar perfectioneerde het merk de wintercollecties voor mannen en vouwen en inmiddels weet Kjus precies hoe ze met haar kleding wintersporters tegen koude en onvoorspelbare winterse omstandigheden kan beschermen. Ook outdoor liefhebbers en golffanaten denkt Kjus van de juiste kleding te kunnen voorzien. En daarom lanceert het deze zomer voor mannen en vrouwen de eerste outdoor collectie.

De outdoor collectie
Bewegingsvrijheid, comfort en stijl zijn de key elements waarop de collectie is gebouwd. Voor de items uit de collectie zijn lichte, zachte en stretch stoffen gebruikt die maximaal comfort bieden en er is zowel over de technische materialen als over het vlak van design nagedacht. De highlight van de outdoor collectie is de Equilibrium jacket, in extra beweeglijke 4-way stretchstof. Gevuld met ganzendons is hij extra warm maar ook ademend. De Power ShieldPro beschermt je tegen weer en wind.

De golfcollectie
De Kjus golfcollectie is voor vrouwen die graag een balletje slaan op de golfbaan, maar er tegelijkertijd goed uit willen zien. De kleuren felroze, helder wit en citroengeel in de details voeren de boventoon. Of er voor de mannen ook een golfcollectie wordt gelanceerd is nog afwachten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.