Printen

Nieuwe importeursnaam voor Oopsy Daisy Baby

AMSTERDAM, 28 februari 2012 10:45 | Eva Guldemond

Toevoegen aan Mijn Textilia

Kindermodewinkels die de labels Oopsy Daisy Baby en Stacy Blume verkopen, krijgen te maken met een nieuwe naam. Merel Hamers, importeur en distributeur van de labels voor Europa, bundelde haar activiteiten onder de nieuwe naam M Dutch Design en trok bovendien twee nieuwe labels aan.

Merel Hamers is sinds 2009 actief in het kindermodesegment. Velen kennen haar waarschijnlijk als importeur en distributeur van het dromerige Amerikaanse pettiskirtlabel Oopsy Daisy. Voor dit seizoen kregen niet alleen haar groothandelsactiviteiten de nieuwe naam M Dutch Design. Ook twee nieuwe labels zijn aangetrokken.

Om te beginnen het jongenslabel Fore Axel and Hudson. "Eindelijk iets voor de jongens", vertelt Hamers. "Het gaat om - weer - een Amerikaans merk. Een stylish jongensmerk waarbij classic wordt gecombineerd met California Cool. De collectie is hip met als signature de grote collectie hoedjes."

A Bird is eveneens nieuw. De collectie omvat tijdloze kledingstukken, modern met een klassieke twist voor meisjes vanaf 12 maanden tot 12 jaar.

"Wij verkopen nog steeds Oopsy Daisy Baby. Het leuke is dat de tv-meisjes Sophia Grace (8) en Rosie (5) weer zijn gesignaleerd in de Ellen show. Hilarisch!"

Ook met Stacy Blume gaat het volgens Hamers goed. "Er zijn al diverse winkels in Europa bevoorraad met Blume."

De laatste nieuwtjes zijn te volgen via www.facebook.com/oopsydaisybaby of www.facebook.com/mdutchdesign

Bekijk hier het filmpje van de rappende meisjes Sophia Grace (8) en Rosie (5) in de Ellen show, een filmpje dat al door 11 miljoen mensen is bekeken!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.