Printen

Nieuwe importeur voor handschoenenmerk Hestra

AMSTERDAM, 22 februari 2012 14:54 | Door de redactie

Toevoegen aan Mijn Textilia

Importeur 4skiing heeft haar merkenportfolio uitgebreid. Het Zweedse sport en modehandschoenenmerk Hestra wordt sinds begin dit jaar in Nederland vertegenwoordigd door 4skiing.

Het Zweedse familiebedrijf Hestra is al 75 jaar producent van ski- en modehandschoenen. Anno 2012 produceert Hestra een brede collectie handschoenen en brengt het jaarlijks drie verschillende lijnen op de markt.

Collectielijnen
De Hestra classicslijn is een stoere en functionele handschoenenlijn met een comfortabele pasvorm en fijne leermaterialen. Gaucho is nog een vrij jonge en modieuze handschoenenlijn, waarbij gebruikt wordt gemaakt van nappa leer en wol. En tenslotte is er de derde lijn genaamd Ravel. Dit is de meest exclusieve lijn van Hestra. Voor deze lijn worden alleen de beste leersoorten gebruikt en de ontwerpers laten zich mede inspireren door de laatste catwalk trends.

 

Merkenpakket
Met de toevoeging van Hestra aan haar merkenpakket heeft 4skiing nu 4 verschillende merken in haar pakket en is het naast agent van Hestra ook distributeur van skikledingmerk Goldwin, Kahtoola microspikes en Quintsoul badkleding.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.