Printen

Gezien op Kleine Fabriek: B by Bridget voor meisjes

AMSTERDAM, 7 maart 2012 17:09 | Eva Guldemond

Toevoegen aan Mijn Textilia

Na de introductie van de B by Bridget collectie in 2011 komt TV-persoonlijkheid Bridget Maasland met een T-shirtlijn voor meisjes. Frits Maasland beantwoordt de vragen van Bengels.

Hoe is B by Bridget ontvangen op Kleine Fabriek? Wat waren de reacties zoal?

"Herkenbaar in de collectie is het handschrift van Bridget: stoer en glamourous, afgeleid van de volwassen collectie van B by Bridget. Ook in de prints en stofkeuze komen de persoonlijkheid en de passies van Bridget terug. Er is goed gereageerd op de collectie en dat resulteerde in een flink orderpakket."

Waarom wilde Bridget Maasland een meisjeslabel op de markt brengen?

"Vanuit de detailhandel kwam er naar aanleiding van B by Bridget vraag of er ook een dergelijke collectie voor meisjes kwam. Daar is gevolg aan gegeven."

Hoe ziet de collectie eruit?

"De collectie bestaat alleen uit bovenkanten. T-shirts, sweats en tuniekjes. Alle items zijn gemaakt van de fijnste materialen en rijkelijk bewerkt met verschillende technieken: folieprints, borduursels, studs, hotfix stones en crystal stones. De collectie verschillende thema's met een knipoog naar de volwassenencollectie. Bridget koos voor de meisjes Rebel with a Cause, Supermarket of Style en New Look. Rebel with a Cause flirt met de legendarische punkperiode uit de jaren '70. Dat betekent veel typische details uit de punkperiode, zoals patches en versieringen. Supermarket of Style is een thema met stoere kunstwerkjes en bijzondere, uitgewerkte artworks. New Look brengt een vette knipoog aan de filmindustrie en veel beelden van filmsterren uit de filmgeschiedenis."

Wat zijn de favorieten van Bridget in de collectie?

"De Discover sweat. Die gaat ze voor haar zoon Mees ook nemen, want alhoewel het een girls collectie is kan deze sweater ook goed voor jongens."

Wat zijn de plannen voor zomer 2013?

"De ontwerpen voor zomer 2013 zijn klaar en we hopen eind mei de samplecollecties af te hebben onder andere voor fotografie en voor onze agent in Duitsland, want daar start het verkoopseizoen al vroeg. Het wordt een prachtige collectie met verschillende thema's. Naast T-shirts en tuniekjes en er zullen wat nieuwe stijlen toegevoegd worden. We zijn ook bezig met de ontwikkeling van een boys collectie en een Moviestars Tee."

Maten: 2 -14 jaar

Prijzen: T-shirts € 39 - € 45 en sweats € 49

Voor info: Sep International BV 023-5733697/ 06-55707355, Laura@sepkids.nl, www.sepkids.nl/

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.