Printen

Carbone bekent kleur

AMSTERDAM, 23 februari 2012 10:01 | Eva Guldemond

Toevoegen aan Mijn Textilia

Kinderlabel Carbone heeft voor zomer 2012 flink ingezet op kleur. Vanaf 15 maart gaat het label zijn coloured denims en bijpassende T-shirts uitleveren.

De gekleurde denimlijn voor het lopende seizoen bestaat uit een skinny, een short en een rokje in zes kleuren en speciale wassingen. De T-shirts met stoere prints worden eveneens in verschillende kleuren gebracht.

Voor winter 2012 brengt Carbone Girls drie thema's.  Het eerste met prints van vogels en stippen heeft als hoofdkleuren rood, petrol en antraciet. Het tweede bestaat uit roze, beige en zwart, met fotoprints van Parijs, letters en strepen in het artwork. Het derde thema combineert veren en letters in de hoofdkleuren cognac, navy en kobalt. Belangrijke items zijn de omkeerbare nylonjassen met opvallende dessins, de bontjasjes, de chino, de jegging en een slim fit jeans.

CRB Boys

De collectie van CRB Boys bestaat uit twee thema's. Het eerste thema is sportief met kobalt, antraciet en wit in de hoordrol. Het tweede thema is klassieker met rood, navy en beige. Dit bevat dezelfde modellen als in het eerste thema, alleen zijn ze verrijkt met alloverprints en wassingen voor een clash van stoer en klassiek. De materialen zijn tricot, sweat en denim voor T-shirts, polo's, jeans, V-necks, hoody's en vesten.

Carbone Girls en CRB Boys is er in de maten 62-98; en 92-176.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, klik hier om in te loggen.